Despre

Dr. Caruntu Camelia

Medic primar  otorinolaringologie (ORL), absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie  din Craiova în anul 2002, s-a format ca medic specialist în cadrul Clinicii ORL Craiova şi Secţiei ORL a Spitalului Judeţean Tg-Jiu.

Este membră a  Societăţii Romane de ORL şi Chirurgie  Cervicofacială şi a Societăţii Romane de Rinologie.

A participat la numeroase cursuri, conferinţe şi congrese, naţionale si internaţionale din care se remarcă: chirurgie endoscopica rinosinusala (2011, 2013), microchirurgie laringiana (2013), chirurgie plastica nazala (2013), chirurgia surdităţii (2014) etc.

Cabinetul de Otorinolaringologie (ORL) este dotat  cu  scaun ORL, turn de fibroscopie OPTOMIC, audiometru cu timpanometru, sterilizator, lampa bactericida UV, aspirator chirurgical, irigator auricular, aparat aerosoli si instrumentar de calitate.

Tratamentele ORL se fac după o consultaţie medicală prealabilă.

Dacă precizarea diagnosticului implică şi efectuarea unor investigaţii  suplimentare  se precizează unde şi când pot fi efectuate.

Programarea tratamentelor se face ţinând cont şi de programul fiecărui pacient în parte, în aşa fel încât  desfăşurarea acestora să nu împiedice  activitatea zilnică a pacienţilor.

Doleanţele pacienţilor sunt ascultate şi în măsura posibilului  respectate.

Suntem de părere că este foarte important dialogul dintre medic şi pacient asupra bolii, evoluţia acesteia, tratament şi rezultatele acestuia.

Controalele periodice se fac de comun acord cu bolnavul manifestându-ne întreaga disponibilitate în urmărirea evoluţiei bolii până la vindecare.

Oferim pacientilor asigurati CNAS, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a cardului de sanatare, consultatii gratuite O.R.L. pentru adulti si copii, precum si servicii medicale gratuite sau in sistem de coplata.