Terapia cu lumina polarizata

În ultimele două decenii, atât medicii cât şi pacienţii s-au bucurat de numeroasele schimbări şi îmbunătăţiri în ceea ce priveşte îngrijirea sănătăţii. În lumea ştiinţei, au apărut numeroase realizări inovatoare, bazate pe cercetări care scot în evidenţă eficienţa noilor tratamente. Unele dintre ele implică tehnologii moderne de ultimă generaţie, iar altele scot în evidenţă resursele naturale şi mecanisme cunoscute din vechime. Multe exemple de succes combină ideile antice cu cele moderne, care, s-a observat clar, atrag mult mai mult publicul.

TERAPIA CU LUMINĂ POLARIZATĂ

Încă din antichitate, lumina a fost folosită pentru a accelera procesul de vindecare, iar în zilele noastre medicina modernă foloseşte cu succes tratamentul prin terapia cu lumină.
În ultimii ani, oamenii de ştiinţă au identificat anumite proprietăţi ale luminii solare despre care se crede că au efecte benefice asupra corpului şi astfel, tehnologia zilelor noastre a reuşit să îmbine aceste proprietăţi naturale, cu modificările tehnice, în Sistemul non-invaziv şi eficient de Terapie cu lumină Bioptron.

Cum funcţionează Terapia cu lumină Bioptron ?!
Când aparatul ce emite lumină polarizată este ţinut spre suprafaţa pielii supusă tratamentului, energia luminii emise penetrează ţesuturile din profunzime. Aceasta stimulează reacţii biologice în diferitele ţesuturi pe care le traversează : piele, grăsime, muşchi, vase de sânge, nervi, etc…

Datorită efectelor biostimulatoare ale luminii polarizate, atunci când este aplicată pe piele, aceasta stimulează structurile intracelulare foto-sensibile şi moleculele, acţionând în mod natural şi crescând capacitatea de regenerare a celulelor, ajutând astfel organismul să îşi declanşeze propriul potenţial de vindecare !

Efecte ?!
Principalele efecte ale terapiei cu Lumină Polarizată sunt:

• calmarea durerii

• accelerarea refacerii ţesutului şi regenerarea ( vindecarea plăgilor)

• îmbunătăţirea microcirculaţiei

• armonizarea proceselor metabolice

• întărirea sistemului imunitar al organismului

• stimularea proceselor regenerative şi reparatorii ale întregului organism

Care sunt beneficiile terapiei cu lumină polarizată ?!

• Penetrarea optimă a luminii prin piele

• Pielea şi ţesutul din profunzime nu sunt afectate

• Nu are efecte secundare cunoscute

 

Aplicarea luminii bioptron ?!

Terapia cu lumină bioptron se aplică individual. Durata unei sesiuni şi cea a întregului tratament depind, în primul rând, de problema de sănătate şi suprafaţa tratată.

Tratamentul cu lumină bioptron nu va depăşi mai mult de câteva minute, o dată sau de două ori pe zi şi are efect imediat în cazul afecţiunilor acute; în cazul celor cronice, durata tratamentului va fi mai mare.

Acest articol a fost publicat în Noutati. Salvează legătura permanentă.